Slip for bøvlet, når du bygger nyt eller renoverer

Vi sætter os i spidsen for dit byggeprojekt. Vores team af håndværkere slår sømmene i, men vi er din kontaktperson i hele processen. Dermed kan du blot overdrage nøglerne efter indgået aftale og fokusere på de sjove ting i dit liv.

Bag det simple koncept firmaet Byggekonsulenter.dk.  Ejeren er Dalia Mathiasen, der udover sine næsten 30 års erfaring stiller med et team af professionelle håndværkere og øvrige samarbejdspartnere. Hun har samlet alt under et tag og hyrer så de relevante folk ind til netop din opgave. Som kunde er der masser af erfaring at trække på hos Byggekonsulenter.dk. Det gælder både inspiration og rådgivning.

Tæt samarbejde med myndighederne

Hos Byggekonsulenterne er ingen opgave for lille. Eller for stor. Ingen opgaver er ens, og derfor vurderes alle opgaver både omhyggeligt og individuelt.

”Når kunderne ringer til os, vurderer vi altid, hvad den enkelte opgave kræver. Det gælder både i forhold til hvilke muligheder der er samt det rent byggetekniske. Vi arbejder tæt sammen med myndigheder, arkitekter og ingeniører for at sikre, at der er styr på hele processen og at resultatet både lever op til kundens ønsker og de gældende regler.”

Overlad trygt din opgave

Ved at vælge netop Byggekonsulenter.dk er du sikret en totalløsning. De tager sig af din opgave fra den første spæde idé til det endelige resultat står færdigt. På den måde sparer du ikke alene tid, men slipper også for unødige bekymringer. Dalia og hendes team tager sig af hele processen. Ved problemer bliver opgaven ikke bare smidt videre til en anden. Dalia styrer processen hele vejen. Kunden har kun ét kontaktpunkt og bliver ikke kastebold mellem fagentreprenører. Kundens ro i maven er vigtig for Byggekonsulenter.dk.

”Hos os får man den rette rådgivning. Vi taler ikke bare kunden efter munden. Vi siger tingene, som de er. Hvis en ønsket løsning ikke kan lade sig gøre eller bliver dyrere – så er det altså bedre at vide det INDEN opstart. Kun på den måde kan vi få tilfredse kunder og lave de bedste løsninger. Hver gang.”

Netop derfor kan du altid trygt gå til Byggekonsulenter, hvis der er noget der skal renoveres, bygges eller ombygges.